dijous, 11 de novembre del 2010

Videoconferència

És una eina comunicativa bidireccional d’audio i vídeo, que ens permet tenir reunions amb grups de persones que no es troben a la mateixa habitació, inclòs en llocs allunyats entre sí, en un temps real.
A més es poden realitzar intercanvi d’arxius, de gràfics, d’imatges, entre d’altres, des de l’ordinador. Això proporciona importants beneficis, com són el treball col·laboratiu entre persones geogràficament distants i també una major integració entre grups de treball.

Per poder dur a terme una videoconferència a l’aula, s’ha de disposar d’un ordinador, una web-cam, un micròfon, connexió a internet i uns altaveus. També s’ha d’acordar l’hora i el dia entre els implicats.




Com educadora infantil, hem serveix d’eina per tenir connexions amb infants d’altres països, i poder-los mostrar com es l’educació en altres regions i cultures,  de manera que intercanviïn opinions i converses entre ells.
D’altra banda, també seria interessant que si algun dia la professora està a casa perquè està malalta, com que es tracta d’infants petits que tenen una relació molt estreta amb ella, puguin veure-la i d’aquesta manera  no estiguin tant inquiets.

Us adjunto un vídeo que us ajudarà a entendre com es realitza una videoconferència i la seva finalitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada